Страници

За менВ нет пространството съм Моли - не истинското ми име, но определено истинската аз. 

Преди пишех в блога "Светове", но тъй като всичко се променя, всичко се развива, той се превърна в "Цветни мигове". Тук е много по-слънчево и шарено като визия, надявам се да успея да го поддържам по същия начин и като настроение. Всъщност, аз пиша единствено тогава, когато имам какво да кажа. Споделям личен опит и впечатления - така блогът ми е един вид дневник, който запазва преживяванията ми, но и помагало за всички, които вървят по моя път и се опитват да се ориентират за посоката. Защото понякога е наистина трудно, особено когато се чувстваш сам.

Надявам се тук да ви е приятно - тук и в предишния ми блог, защото голяма част от личния ми опит е разказана там, а мисля, че има полезни неща, които може да ви се сторят интересни. Просто цъкнете на страницата Светове и разгледайте краткото съдържание на педишния ми блог, а аз се надявам постепенно и полека "Цветни мигове" да обогати своето съдържание.


Моли
Новото За мен
Любима книга, любим предмет,
любим сувенир от любими дестинации.

На 8 май 2009 г. поставих началото на моя блог-дневник. На 8 май 2009 г. се престраших да пиша публично. Тогава станах Моли и така си останах до днес – 25 февруари 2013 г. – когато реших да се представя малко по-лично.
»»»